Pages

Friday, October 9, 2015

Wine преминава към фиксиран цикъл на версиите и се интегрира с Wine-staging

Създателите на проекта Wine утвърдиха прехода към фиксиран цикъл за формиране на стабилни версии, с период от 12 месеца. Всяка година в средата или края на месец септември, сорс-кода ще се архивира и работата по него временно ще се прекратява. След кратък стабилизационен цикъл, в края на есента, ще бъде публикувана поредната стабилна версия. Първата стабилна версия от новия цикъл ще бъде компилацията Wine 1.8, която се очаква да излезе след няколко седмици.

https://www.codeweavers.com/store2/?dealcode=cxrossiya


Поддръжката на стабилната компилация ще се осъществява чрез bugzilla. За всички Linux дистрибуции, в които не са предвидени инсталационни пакети с Wine, ще бъдат разпространявани готови бинарни пакети.

Освен това, официално бе съобщено за започване на съвместна работа с клона Wine-staging, в рамките на който се разработват неофициални разширени компилации на Wine, включващи пачове, които не са приети в оригиналния Wine. Wine-staging става част от WineHQ обществото и ще бъде включен в основния цикъл на разработване във вид на експериментални пачове за предварителни тестове, преди техния сорс-код да бъде включен в основния проект.

https://www.codeweavers.com/store2/?dealcode=cxrossiya


Wine-staging ще допълни текущите стабилни и експериментални версии на Wine и изцяло ще бъде интегриран в структурата на WineHQ. Официално, в средата на Wine-staging ще се тестват и настройват рисковите допълнения, които още не са напълно готови. Тези експериментални пачове ще бъдат отбелязани със специалния таг Staging.

А если вы используете этот скидочный код ( TOM23 ) вы можете сэкономить дополнительные 20% от $20.95 цене.
 
Run Microsoft Windows Applications and Games on Mac, Linux or ChromeOS save up to 20% off  CodeWeavers CrossOver+ today.
 

No comments: